Despre noi

Integrăm, proiectăm și construim viitorul medical

Firma Bau Stark Medical este o companie specializată exclusiv în sectoarele de radiologie, imagistică medicală și radioterapie. Avem o experiență vastă în aceste domenii și ne concentrăm pe oferirea de soluții complete și inovatoare în infrastructura medicală specifică acestor secții.

Importăm echipamente de radiologie și imagistică medicală de ultimă generație, precum tomografe computerizate, aparate de rezonanță magnetică, ecografe și echipamente de radiografie digitală. Lucrăm cu producători de renume la nivel mondial pentru a furniza produse de înaltă calitate și tehnologii avansate, care să satisfacă nevoile și cerințele specifice ale sectoarelor de radiologie și imagistică medicală.

Colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a proiecta și construi spații optimizate pentru aceste sectoare. Echipa noastră de ingineri și arhitecți specializați în infrastructura de radiologie și imagistică medicală lucrează îndeaproape cu medicii și personalul medical pentru a crea medii de lucru funcționale și eficiente. Ne asigurăm că toate aspectele critice, cum ar fi siguranța radiologică și protecția pacienților și personalului, sunt abordate în mod corespunzător în fiecare proiect.

În ceea ce privește radioterapia, suntem specializați în furnizarea de soluții complete pentru această ramură importantă a oncologiei. Importăm echipamente și tehnologii avansate pentru tratamentul cancerului, cum ar fi aparatele de radioterapie și sistemele de planificare a tratamentului. Colaborăm strâns cu medicii oncologi și specialiștii în radioterapie pentru a oferi soluții personalizate și optimizate, care să asigure o terapie eficientă și precisă pentru pacienți.

Ne străduim să fim la curent cu cele mai recente avansuri tehnologice și inovații din domeniul radiologiei, imagisticii medicale și radioterapiei. Suntem dedicați îmbunătățirii continue și aducerii de valoare adăugată în industria medicală. Prin furnizarea de echipamente de înaltă calitate, servicii de proiectare și construcție și asistență tehnică de încredere, Bau Stark Medical contribuie la facilitarea diagnosticării și tratamentului pacienților și la îmbunătățirea serviciilor medicale în domeniul radiologiei, imagisticii medicale și radioterapiei.